Villisiankäristys

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,649 l Ruokaöljy
3,060 kg Sipuli, kuorittu
10,200 kg Villisiankäristys
Kuullota öljyssä kuutioitu sipuli ja lisää käristysliha.
4,636 l Vesi
0,371 kg IsoMitta Ruskeakastikeainekset
Mittaa kattilaan vesi sekä IsoMitta Ruskeakastike -ainekset ja kuumenna.
*Isoja määriä valmistaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää.
0,093 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
0,232 l Touch of Taste Riistafondi
0,185 kg Siirappi
0,019 kg Mustapippuri, rouhittu
Lisää kastikkeeseen lihaliemiainekset, fondi, siirappi ja mausteet.
Yhdistä kastike ja käristysliha. Kypsennä ja tarkista maku.
*Voit maustaa kastikkeen nokareella smetanaa, se antaa käristykselle täyteläisyyttä. Tarjoile Villisiankäristys mustaherukka- tai puolukkahillokkeen sekä peruna-lanttumuhennoksen kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »