Vihannestarhan viettelys
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
9,000 l | Vesi |
2,600 kg | IsoMitta Bearnaise-kastike -ainekset |
1,500 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
0,750 kg | Kananmuna |
0,200 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
Valmista IsoMitta Bearnaise-kastike pakkauksen ohjeen mukaan, sekoita joukkoon kananmunat ja mausta Touch of Taste Kasvisfondilla. | |
7,500 kg | Kukkakaali |
6,000 kg | Kesäkurpitsa |
3,750 kg | Paprika, punainen |
2,000 kg | Sipuli |
0,025 kg | Yrttisekoitus |
Paloittele kasvikset ja höyrytä höyrykeitolla noin 5 minuuttia, kasvispalojen koosta riippuen. | |
Valuta ylimääräinen vesi pois ja anna pinnan kuivahtaa hetki. Mausta kasvikset. | |
Kaada kastike tasaisesti kasvisten päälle | |
1,000 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Ripottele pinnalle juustoraaste ja kuorruta höyrypaistolla 180°C:a noin 15 minuuttia. | |
Tarjoa gratiini sellaisenaan salaatin kera tai kalan ja lihan lisäkkeenä, kokeile kasvisten joukossa myös perunalohkoja. |