Vihannesgratiini
Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,6 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,600 kg | Parsakaali |
1,000 kg | Kukkakaali |
0,010 kg | Santa Maria Wasabi sesame mausteseos |
Kypsennä parsa- ja kukkakaalinuppuja höyryssä uunissa noin kymmenen minuuttia. Ripottele pintaan mausteseos. | |
1,000 l | Vesi |
0,120 kg | IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset |
0,050 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
0,150 kg | Sulatejuusto, maustamaton |
Suola | |
0,001 kg | Muskottipähkinä, jauhettu |
Kuumenna vesi ja lisää IsoMitta Juusto kastike-/keittopohja-ainekset, anna kiehahtaa pari minuuttia. | |
Lisää joukkoon sulatejuusto, suola ja muskotti. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. | |
Levitä kastike vihannesten päälle ja ripottele pintaan juustoraaste. Gratinoi uunissa 200 °C:ssa n. 10-15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin. |