Vietnamilaiset kevätkääryleet, pikkelöity kaali
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 175 g
Määrä: 3,5 kg
0,350 kg | Paprika, punainen |
0,800 kg | Avokado |
0,200 kg | Vesikastanja, viipale |
0,150 l | Chilikastike, makea |
0,050 l | Limemehu |
0,060 l | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
0,010 kg | Suola |
40,000 kpl | riisipaperiarkki |
hoisinkastike | |
Maapähkinä | |
Pikkelöity maustettu kaali: | |
0,100 kg | Väkiviinaetikka |
0,340 kg | Sokeri |
0,600 l | Vesi |
0,800 kg | suippokaali, tuore |
0,035 l | Touch of Taste Luomu Kasvisfondi |
Muskottikukka, jauhettu | |
Chilihiutale | |
0,030 kg | Inkivääri, tuore |
Näin valmistat kevätrullat: | |
Sekoita pikkelöity kaali, vihannekset ja vesikastanjat. Mausta chilikastikkeella, limemehulla ja fondilla. | |
Laita salaatti kylmään maustumaan, vähintään tunniksi. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja sokerilla. | |
Kasta riisipaperit kuumaan veteen niin, että ne notkistuvat. Jaa riisipaperille haluamasi määrä täytettä, taittele riisipaperin avulla rullaksi. Tarjoile pähkinällä maustetun hoisinkastikkeen kera. | |
Pikkelöity kaali: | |
Sekoita etikka, sokeri, vesi, mausteet ja fondi kattilassa ja kiehauta liemi. Anna liemen jäähtyä kylmässä. Lisää kaali vasta jäähtyneeseen liemeen ja kääntele sitä hyvin liemessä. Anna tämän jälkeen seistä kylmässä pikkelöitymässä noin vuorokausi. |