Vietnamilaiset kevätkääryleet, pikkelöity kaali

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 175 g
Määrä: 3,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,350 kg Paprika, punainen
0,800 kg Avokado
0,200 kg Vesikastanja, viipale
0,150 l Chilikastike, makea
0,050 l Limemehu
0,060 l Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
0,010 kg Suola
40,000 kpl riisipaperiarkki
hoisinkastike
Maapähkinä
Pikkelöity maustettu kaali:
0,100 kg Väkiviinaetikka
0,340 kg Sokeri
0,600 l Vesi
0,800 kg suippokaali, tuore
0,035 l Touch of Taste Luomu Kasvisfondi
Muskottikukka, jauhettu
Chilihiutale
0,030 kg Inkivääri, tuore
Näin valmistat kevätrullat:
Sekoita pikkelöity kaali, vihannekset ja vesikastanjat. Mausta chilikastikkeella, limemehulla ja fondilla.
Laita salaatti kylmään maustumaan, vähintään tunniksi. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja sokerilla.
Kasta riisipaperit kuumaan veteen niin, että ne notkistuvat. Jaa riisipaperille haluamasi määrä täytettä, taittele riisipaperin avulla rullaksi. Tarjoile pähkinällä maustetun hoisinkastikkeen kera.
Pikkelöity kaali:
Sekoita etikka, sokeri, vesi, mausteet ja fondi kattilassa ja kiehauta liemi. Anna liemen jäähtyä kylmässä. Lisää kaali vasta jäähtyneeseen liemeen ja kääntele sitä hyvin liemessä. Anna tämän jälkeen seistä kylmässä pikkelöitymässä noin vuorokausi.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »