Valkosuklaata ja mustikkaa

Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Valkosuklaamousse
0,050 kg IsoMitta Valkosuklaamousseainekset
0,090 l Laktoositon täysmaitojuoma
0,001 kg Liivatelehti
Lämmitä maitoa kevyesti ja lisää joukkoon liotettu liivate, anna jäähtyä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaahdota 10 minuuttia yleiskoneessa. Siirrä pursotin pussiin.
Mustikkasisus
0,033 kg IsoMitta Mustikkakiisseli/ -keittoainekset
0,160 l Vesi
0,010 kg Sitruunamehu, makeuttamaton
0,020 kg Sokeri
0,002 kg Liivatelehti
Liota liivate kylmässä vedessä. Sekoita ainekset keskenään ja kiehauta. Säästä lientä 60g mustikkamaitoon jonka jälkeen lisää liotettu liivate joukkoon ja kaada muotteihin. Pakasta
Täytä muotit valkosuklaamoussella ja paina sisään jäädytetty mustikkasisus. Täytä loppuun ja kopauta mahdollisimman tasaiseksi. Jäädytä Valmista paahdettu valkosuklaa
0,160 kg Valkosuklaa
Lämmitä uuni 160 asteiseksi. Murra valkosuklaa pienemmiksi paloiksi ja asettele leivin paperin päälle. Paahda suklaata kunnes ovat kauniin ruskeaa ja anna jäähtyä huoneen lämmössä. Koveta jääkaapissa ja hienonna veitsellä pieniksi paloiksi
Mustikkamaito
0,060 kg Mustikkasisu
0,100 kg Laktoositon täysmaitojuoma
0,050 kg Marinoitujen mustikoiden liemi
Yhdistä ainekset keskenään ja tarjoile erillisestä tarjoiluastiasta tai suoraan lautaselle
Valkosuklaakreemi
0,160 kg Valkosuklaa
0,005 kg Inverttisokeri
0,105 kg Laktoositon täysmaitojuoma
0,150 kg Vispikerma, laktoositon
0,005 kg Liivatelehti
Sulata suklaa kulhossa ja lisää joukkoon inverttisokeri. Kiehauta kattilassa maito ja lisää joukkoon liotettu liivate. Emulsoi maito suklaan joukkoon pienissä erissä ja kaada lopuksi ohuena nauhana kylmä kerma. Anna asettua jääkaapissa minimissään 4 tuntia jonka jälkeen vatkaa auki ja siirrä pursotinpussiin
Marinoituja mustikoita
0,100 kg Mustikka, tuore
0,050 kg Sokeri
0,050 kg Vesi
Kiehauta sokeri ja vesi kattilassa, anna jäähtyä. Kaada jäähtynyt liemi mustikoiden päälle ja anna maustua
Tuille keksi
0,050 kg Voi, suolaton
0,050 kg Kananmunan valkuainen
0,050 kg Gluteeniton jauhoseos
0,050 kg Tomusokeri
Sulata voi kattilassa ja anna jäähtyä. Sekoita jäähtyneen voin joukkoon tomusokeri, vehnäjauhot ja puolet valkuaisesta. Lisää loput valkuaiset. Älä vatkaa. Levitä silikooni matolle ja paista 160 asteessa kypsäksi. Halutessasi voit paistaa massaa hetken jonka jälkeen voit muotoilla haluamasi muotoisia keksejä ja kypsentää ne loppuun muotoilun jälkeen. Koka kuvan mukaisesti.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »