Valkosuklaamousse ja mantelicrumble
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 148 g
Määrä: 1,48 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
0,050 kg | Ruokokidesokeri |
Mantelicrumble: Leikkaa voi kuutioksi ja laita pakkaseen. Sekoita kuivat aineet keskenään yleiskoneella. Lisää jäätynyt voi pikkuhiljaa kuivien aineiden sekaan, kunnes seos on hiekkamaista. Kaada paperilla vuoratulle pelille. Paista 15 minuuttia 160 c asteessa uunissa. | |
0,206 kg | IsoMitta Valkosuklaamousseainekset |
0,165 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,165 l | Vispikerma, laktoositon |
0,100 kg | Valkosuklaa |
Valkosuklaamousse: Sekoita IsoMitta Valkosuklaamousse -ainekset kylmään kerma-maitoon ja vatkaa voimakkaasti noin 10 minuuttia, kunnes seos on ilmavaa. Lisää massaan raastettu valkosuklaa. Kaada mousse annoskokoiseen silikonimuottiin ja pakasta. | |
0,100 kg | IsoMitta Lakritsamousseaines |
0,100 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,100 kg | Lakritsisiirappi |
0,100 kg | Maitorahka, laktoositon |
Lakritsimousse: Kaada IsoMitta Lakritsamousse -ainekset kulhoon, lisää maito ja vatkaa voimakkaasti n. 10 min. Lisää lakritsisiirappi ja rahka, sekoita tasaiseksi. Laita mousse pursotinpussiin ja jätä pöydälle odottamaan esillelaittoa. | |
0,080 kg | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
0,200 l | Vesi |
0,120 kg | Sitruunapyre |
4,000 kpl | Liivate |
Sekoita IsoMitta Sirtuunakiisseliainekset ja sitruunapyre kuumaan veteen, lisää myös liivate ja sekoita varovasti kunnes kiille on sileä. Anna jäähtyä 30˚C ja kaada ohut kerros jäätyneiden valkosuklaa-annosten päälle. Laita kylmään asettumaan. | |
Kokoa annos lautaselle ja koristele. |