Valkosuklaa-turkinpippuri mousse

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 0,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,250 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,070 kg Bong Moussepohja-ainekset
0,145 kg Valkosuklaa
0,075 kg Turkinpippurirouhe Fazer
Vatkaa kylmä maito ja moussepohja tiiviiksi vaahdoksi.
Mausta vaahto sulatetulla tai rouhitulla valkosuklaalla ja turkinpippurirouheella.
Laita mousse kylmään hetkeksi niin että se hiukan jäähtyy. Moussen voi myös pakastaa rengasvuoassa, silikonivuoassa tai annosvuoissa ja tarjoilla jäädykkeenä.
Annostele ja tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »