Tropiikinvaahto, passionhedelmä kinuskia ja marinoitua hunajamelonia
Annoksia: 11 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 1,21 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Tropiikinvaahto | |
0,173 kg | IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset |
0,300 kg | Kauramaito |
0,030 kg | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Sekoita ainekset keskenään ja vaahdota 10 minuuttia yleiskoneessa. Siirrä pursotin pussiin. | |
Passionkinuski | |
0,085 kg | Sokeri |
0,070 kg | Kaurakerma |
0,070 kg | Passionmehu |
0,001 kg | Sormisuola, hiutale |
Paahda sokeri kattilassa kauniin ruskeaksi ja lisää toisessa kattilassa kiehautettu kerma 3 osassa. Viimeistele passionmehulla ja suolalla. Kaada muotteihin ja jäädytä | |
Täytä lasit asittain tropiikinvaahdolla ja paina sisään jäädytetty kinuski. Täytä loppuun ja kopauta mahdollisimman tasaiseksi. Anna asettua kaapissa noin 30 minuuttia | |
Mangokiille | |
0,200 kg | Mangomehu, sokeroimaton |
0,030 kg | Sokeri |
0,002 kg | Agar agar |
Lämmitä kattilassa mangomehu ja sokeri noin 40 asteiseksi ja lisää agar. Kiehauta ja anna hetki jäähtyä. Kaada laseihin vaahdon päälle ja anna asettua | |
Kompressoitu hunajameloni | |
0,500 kpl | Hunajameloni |
0,050 kg | Sokeri |
0,050 kg | Vesi |
Kiehauta sokeri ja vesi kattilassa, anna jäähtyä. Kuori meloni ja muotoile siitä palloraudalla palloja. Laita pallot vakuumipussiin liemen kanssa ja vakumoi. Siivilöi ja kuivaa ennen lasiin asettelua | |
Marinoitu omena | |
1,000 kpl | Omena, hapokas Granny Smith |
Kuori omena ja poista sisus. Leikkaa omenasta kaunista kuutiota ja marinoi melonin liemen kanssa | |
Vanilla Crumble | |
0,050 kg | Margariini 80 %, laktoositon |
0,050 kg | Sokeri |
0,050 kg | Gluteeniton jauhoseos |
0,001 kg | Vanilla uute |
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja levitä pellille. Paista 160 asteisessa uunissa kunnes kauniin ruskeaa. Jäähdytä ja murusta |