Tomaattinen perunanuudeli-jauhelihavuoka
Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 311 g
Määrä: 4,354 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,060 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,080 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
1,400 l | Vesi |
Ripottele kylmäsuurusteiset kastike-/keittopohja -ainekset kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
0,600 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
0,025 kg | Bong Lihaliemiainekset, 0,5 % |
Paprika, jauhettu | |
Mustapippuri, rouhittu | |
Herbes de Provence-yrttiseos, suolaton | |
Lisää pohjaan ruokakerma, liemijauhe ja mausteet. Sekoita hyvin. | |
0,200 kg | Aurinkokuivattu tomaattisuikale, valutettu |
0,400 kg | Vihannessekoitus, pakaste |
0,600 kg | Jauheliha kypsä, pakaste |
Sekoita massaan tomaattisuikale, jäiset vihannekset ja kypsä jauheliha. | |
1,000 kg | perunanuudeli |
0,250 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, kosteutta 40 % noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. |