Tomaattinen perunahippu-kinkkuvuoka
Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,070 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,070 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
1,400 l | Vesi |
Ripottele kylmäsuurustuvat kastike-/keittipohja -ainekset kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
0,500 kg | Juustocreme, laktoositon |
0,025 kg | Bong Lihaliemiainekset, 0,5 % |
Mustapippuri, rouhittu | |
Lisää pohjaan juustocreme, liemijauhe ja pippuri. Sekoita hyvin. | |
0,400 kg | Kinkkusuikale |
0,200 kg | Aurinkokuivattu tomaattisuikale, valutettu |
0,400 kg | Vihannessekoitus, pakaste |
Lisää joukkoon jäinen vihannes, valutettu tomaattisuikale sekä kinkkusuikale. Sekoita hyvin. | |
1,000 kg | Perunahippu |
Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40 % höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. |