Täytettyä joululohta
Annoksia: 6 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 1,2 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,100 kg | Kirjolohifilee, tuore tai pakaste |
Tee lohifileestä tasku: | |
Leikkaa lohifileeseen pituussuunnassa oleva viilto. Älä leikkaa niin syvää viiltoa, että lohifilee leikkautuu puolikkaiksi. | |
Laita veitsi viiltoon ja leikkaa fileen sivu pitkittäin auki ikäänkuin taskuksi. Tee sama fileen toiselle sivulle. | |
Täyte: | |
0,220 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
0,002 kg | Rakuuna |
0,001 kg | Timjami |
0,001 kg | Basilika, kuivattu |
0,001 kg | Mustapippuri, jauhettu |
0,022 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Sekoita täytteen ainekset. | |
Täytä fileeseen leikattu tasku täytteellä ja sulje filee hammastikuilla. | |
0,011 l | Touch of Taste Hummerifondi |
0,002 kg | Suola |
0,002 kg | Valkopippuri, rouhittu |
Laita lohifilee GN-vuokaan ja mausta Hummerifondilla, suolalla ja valkopippurilla. | |
Paista uunissa 175°C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia. |