Sysksyinen Borsch vuoka
Annoksia: 18 kpl
Annoskoko: 290 g
Määrä: 5,22 kg
0,100 l | Rypsiöljy |
1,000 kg | Valkokaali |
1,000 kg | Punajuurisuikale, pakaste |
0,015 kg | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
Freesaa öljyssä valkokaali- ja punajuurisuikaleet. Lisää lopussa joukkoon myös valkosipuli. | |
1,000 kg | IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines |
Annostele freesatut vihannekset pakkeihin. Lisää joukkoon IsoMitta Kasvis-soija risotto -ainekset ja sekoittele. | |
2,000 l | Vesi |
0,100 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
Lisää vesi ja Touch of Taste Kasvisfondi, sekoita. | |
Kypsennä uunissa 160 astetta, 20% kosteus noin 30-35min. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoilua. | |
0,360 kg | Créme fraiche, laktoositon |
Tarjoa vuoan kanssa nokare ranskan kermaa. |