Suklaamousseterriini
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 1,4 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,710 kg | Sokerikakkulevy |
0,010 kg | Liivatelehti |
Täyte 1: | |
0,176 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,050 l | Vispikerma, laktoositon |
Vaahdota IsoMitta Suklaamousseainekset ja kylmä täysmaitojuoma ilmavaksi vaahdoksi. Kuumenna kerma ja lisää liotetut ja kuivaksi puritellut liivatteet kuumaan kermaan. Sekoita niin että liivatteet sulavat. Anna jäähtyä hetki ja kaada liivate moussen sekaan. Sekoita varovasti nostelemalla liivate ja mousse tasaiseksi massaksi. | |
Täyte 2: | |
0,200 l | Vispikerma, laktoositon |
0,004 kg | Vaniljasokeri, aito |
Vuoraa terriinivuoan reunat sokerikakulla. Mikäli tarjoat terriinin saman päivänä kostuta sokerikakkua esim. likööri-sokerivesi seoksella. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Laita erikseen 10g suklaamoussea varten ja 3g Vaniljavanukasta varten. | |
0,003 kg | Liivatelehti |
Vaahdota vispikerma ja mausta vaniljasokerilla. Kuumenna kerma ja lisää sinne liotellut ja kuivaksi puristellut liivatelehdet. Sekoita niin että liivatteet sulavat. Anna jäähtyä hetki ja kaada liivate vaahdon sekaan. Sekoita varovasti nostelemalla liivate ja vaahto tasaiseksi massaksi. | |
Pursota puolet Suklaamoussesta täytteeksi sokerikakulla vuorattuunterriinivuokaan. Tee raita kermavanukkaasta moussen keskelle, pursota loput Suklaamoussesta päälle. Tasoita pinta ja laita terriini pakkaseen kohmettumaan 1-2h . Tarjoile kuuman suklaakastikkeen ja jäisten vadelmien kanssa. |