Suklaamoussekakku
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 190 g
Määrä: 3,04 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
2,000 kpl | Kakkupohja, suklaa |
Leikkaa kakkupohjat rengasmuotin kokoisiksi. Aseta muovinauha kakkumuotin sisäreunalle ja laita 1 kpl kakkupohja pohjaksi. | |
0,228 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,200 l | Vispikerma, laktoositon |
0,050 kg | Lakritsisiirappi |
0,100 kg | Tummasuklaa |
Sekoita IsoMitta Suklaamousse-ainekset kylmään kerma-maitoseokseen ja vatkaa voimakkaasti noin 10 minuuttia kunnes seos on ilmavaa. Lisää massaan lakritsisiirappi ja raasta sekaan tummasuklaata. Kaada moussemassa kakkupohjan päälle, lisää toinen kakkupohja ja päällimmäiseksi vielä moussemassakerros. | |
5,000 kpl | Liivatelehti |
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen, noin 10 min. Nosta sen jälkeen paperin päälle kuivumaan hetkeksi. | |
0,087 kg | IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset |
0,230 l | Vesi |
0,230 l | Mangosose, makeuttamaton |
Sekoita IsoMitta Mangokiisseliainekset ja mangosose kuumaan veteen, lisää myös liivate ja sekoita varovasti kunnes kiille on sileä. Anna jäähtyä 30˚C ja kaada ohut kerros kakun päälle. Laita kylmään asettumaan. Koristele jäähtynyt valmis kakku lakritsimurulla ja lakritsisiirapilla. * Mangososeen voi myös korvata passionsoseella |