Suklaalla kuorrutettu raikas hedelmäkakku
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 0,96 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Pohja: | |
0,150 kg | Gluteeniton suklaakeksi |
0,030 kg | Kookoshiutale |
0,080 l | Sulatettu margariini, laktoositon |
Täyte: | |
Hienonna keksit muruiksi ja lisää sulatettu margariini hieman jäähtyneenä keksinmurujen ja kookoshiutaleiden joukkoon. | |
Levitä keksimurumassa leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tasaiseksi kerrokseksi. | |
0,200 kg | Jogurtti, maustamaton |
0,200 l | Kuohukerma, laktoositon |
0,150 kg | IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset |
Yhdistä jogurtti, kuohukerma ja IsoMitta Tropiikinvaahto -ainekset. | |
Vaahdota vaahdoksi 10 - 15 minuuttia. | |
0,180 kg | Appelsiini |
Kuutioi tai hienonna appelsiini ja sekoita vaahtoon. | |
Kumoa vaahtomassa vuokaan ja tasoita pinta. | |
Anna hyytyä kylmässä vähintään 2 tuntia tai yön yli ennen tarjoamista. | |
0,221 kg | Tumma suklaa |
0,147 l | Vispikerma, laktoositon |
Valmista suklaa kuorrute ja koristele kakun reunat valuvalla suklaakuorrutteella. | |
Koriste kakku muuten runsaasti mm. pilkotuilla tuoreilla hedelmillä, marjoilla ja marengilla. |