Paholaisen puuro ja kiisseli

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
20,000 l Kevytmaito
6,000 l spelttihelmi, Birkkala
0,050 kg Suola
Puuro:
Kuumenna maito. Lisää spelttihelmet. Hauduta puuroa noin 40-50 minuuttia.
Mausta puuro suolalla.
Kiisseli:
8,000 l Vesi
0,060 l Sitruunamehu, makeuttamaton
5,000 l Appelsiinituoremehu
2,700 kg IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset
Kiisseli
Kaada kaikki (kylmät) nesteet astiaan ja sekoita joukkoon IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset. Anna kiisseli teketyä kylmässä n. 15-20 min.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »