Paholaisen puuro ja kiisseli
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
20,000 l | Kevytmaito |
6,000 l | spelttihelmi, Birkkala |
0,050 kg | Suola |
Puuro: | |
Kuumenna maito. Lisää spelttihelmet. Hauduta puuroa noin 40-50 minuuttia. | |
Mausta puuro suolalla. | |
Kiisseli: | |
8,000 l | Vesi |
0,060 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
5,000 l | Appelsiinituoremehu |
2,700 kg | IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset |
Kiisseli | |
Kaada kaikki (kylmät) nesteet astiaan ja sekoita joukkoon IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset. Anna kiisseli teketyä kylmässä n. 15-20 min. |