Sitruunarisotto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
0,700 kg | Risotto riisi |
Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan. | |
2,700 l | Vesi |
0,090 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
0,350 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,230 kg | IsoMitta Sitruunakastikeainekset |
0,007 kg | Suola |
Lisää kasvirasvasekoite, IsoMitta Sitruunakastike -ainekset ja suola suurusteeseen. | |
Kaada kastike riisin päälle ja sekoita. | |
0,200 kg | Herne, pakaste |
Varmista massan lämpötila max. +4°C | |
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max. 72h | |
Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60 % n. 30-40 min. | |
Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min. | |
Anna vetäytyä n. 15 min, ennen tarjoilua. |