Sitruunarisotto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
0,700 kg Risotto riisi
Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.
2,700 l Vesi
0,090 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
0,350 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,230 kg IsoMitta Sitruunakastikeainekset
0,007 kg Suola
Lisää kasvirasvasekoite, IsoMitta Sitruunakastike -ainekset ja suola suurusteeseen.
Kaada kastike riisin päälle ja sekoita.
0,200 kg Herne, pakaste
Varmista massan lämpötila max. +4°C
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max. 72h
Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60 % n. 30-40 min.
Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.
Anna vetäytyä n. 15 min, ennen tarjoilua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »