Sitruunainen lohi-pastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,700 kg | Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta |
0,600 kg | Kirjolohikuutio, pakaste |
0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,200 kg | Juuressuikalesekoitus, pakaste |
0,200 kg | Paprikasuikale, pakaste |
Laita voideltuun 1/1 65 mm.GN-vuokaan raaka pasta, jäiset lohikuutiot, sipuli ja suikaloidut kasvikset. | |
Lohen sijaan voit käyttää muutakin kalaa, esim. turskaa tai seitä. | |
0,450 kg | IsoMitta Sitruunakastikeainekset |
1,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
1,800 l | Vesi |
Sekoita IsoMitta sitruunakastikeainekset ja kasvirasvasekoite kylmään veteen, mausta fondilla tai kalaliemellä. | |
Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste. | |
Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 60%) noin 35 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia. | |
0,025 l | Touch of Taste Kalafondi |
0,200 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta. |