Sitruunainen broilerlasagne
Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 5,1 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,450 kg | IsoMitta Sitruunakastikeainekset |
2,000 l | Vesi |
0,500 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,200 kg | Mango chutney, makea |
Sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. | |
Lisää suurus kiehuvaan veteen ja anna kiehua hiljalleen pari minuuttia silloin tällöin sekoittaen. | |
Lisää Juustocreme ja mausta mangochutneylla. | |
1,000 kg | Broilerisuikale, kypsä |
0,600 kg | Suikalevihannes, pakaste |
Yhdistä sulatetut suikalevihannekset ja broilerkuutiot. | |
0,800 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
Levitä noin 5 dl sitruunakastiketta voidellun GN-vuoan pohjalle ja päälle 1/3 (n. 500 g) broilerikasvisseosta, aseta päälle lasagnelevy. Jatka valmistamista täyttämällä kerrokset samalla tavoin. | |
Yhteen GN-vuokaan tarvitaan 4 kpl lasagnelevyjä. | |
Levitä lopuksi päällimmäisen lasagnelevyn pinnalle sitruunakastiketta. | |
Paista lasagne höyrypaistolla 20 - 30 min. 180°C:ssa, kunnes pinta on saanut kauniin värin. |