Vanhanpiian henkevä hedelmäsalaatti
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg
0,500 kg | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
2,000 l | Vesi |
0,050 kg | Minttu, tuore |
3,000 kg | Ananaspala, säilyke |
3,000 kg | Persikkakuutio, säilyke |
2,500 kg | Omenakuutio, pakaste |
Sekoita vesi ja kiisseliaines keskenään. Hienonna tuore minttu ja lisää kiisselin joukkoon. | |
Ota omenakuutiot jääkaappiin sulamaan edellisenä päivänä | |
Valuta säilykehedelmät. | |
Yhdistä hedelmät ja mintulla maustettu kiisseli keskenään ja annostele tarjolle laitettavaan astiaan. | |
* Voit käyttää reseptillä myös tuoretta tai pakastettua ananasta. Halutessasi voit myös korvata anansliemellä osan reseptillä olevasta vedestä. Jälkiruoka kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä jolloin maku ehtii tasaantua. |