Sitruuna-tuorejuustokakku

Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 2,1 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,250 kg Vetopohja, tumma
Leikkaa vetopohja tarvittaessa oikean kokoiseksi GN- vuokaan. Voit kostuttaa maidolla hallutessasi.
0,900 l Kevytmaito
0,400 kg IsoMitta Sitruunavaahtoainekset
0,250 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,350 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
Limekuori, raastettu, kiehautettu
Mittaa maito ja lisää joukkoon sitruunavaahtoaines vaahdota täydellä teholla yli 5 min.(isot määrät) Lisää joukkoon vaniljakastike ja jatka vaahdottamista vielä.Lisää tuorejuusto ja sekoita voimakkaasta vielä hetki.
Voit halutessasi käyttää raastettua limenkuorta maustamaan kakkua.
Lisää raastettua limenkuorta kakkumassan joukkoon 30g
Voit laittaa liivatelehtiä 4kpl mikäli haluat tanakamman kakun.
Hyydytäkakku ja tarjoa seuraavana päivänä.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »