Sitruuna-tuorejuustokakku
Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 2,1 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,250 kg | Vetopohja, tumma |
Leikkaa vetopohja tarvittaessa oikean kokoiseksi GN- vuokaan. Voit kostuttaa maidolla hallutessasi. | |
0,900 l | Kevytmaito |
0,400 kg | IsoMitta Sitruunavaahtoainekset |
0,250 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
0,350 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
Limekuori, raastettu, kiehautettu | |
Mittaa maito ja lisää joukkoon sitruunavaahtoaines vaahdota täydellä teholla yli 5 min.(isot määrät) Lisää joukkoon vaniljakastike ja jatka vaahdottamista vielä.Lisää tuorejuusto ja sekoita voimakkaasta vielä hetki. | |
Voit halutessasi käyttää raastettua limenkuorta maustamaan kakkua. | |
Lisää raastettua limenkuorta kakkumassan joukkoon 30g | |
Voit laittaa liivatelehtiä 4kpl mikäli haluat tanakamman kakun. | |
Hyydytäkakku ja tarjoa seuraavana päivänä. |