Sisilialainen salsa
Annoksia: 4 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 0,6 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,180 kg | Paprika, erivärisiä |
0,005 kg | Valkosipulin kynsi |
0,025 l | Rypsiöljy |
Hienonna sipulit, murskaa valkosipulinkynnet ja pilko paprikat. | |
Kuullota margariinissa kattilassa. | |
0,030 l | Touch of Taste Kasvisfondi 180 ml |
0,100 l | Valkoviini, kuiva |
0,002 kg | Basilika, kuivattu |
0,250 kg | Tomaatti |
0,002 kg | Oregano |
0,001 kg | Tabasco |
0,003 kg | Sokeri |
0,002 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Lisää joukkoon kaltattu, kuorittu ja pieniksi kuutioiksi leikattu tomaatti. | |
Lisää viini, Touch of Taste Kasvisfondi ja mausteet. | |
Keitä noin viisi minuuttia välillä sekoittaen. | |
Tarjoa kuumana pastan kanssa tai kylmänä salsakastikkeena nachojen kanssa. |