Savulohimousse

Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 0,63 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,050 kg Bong Moussepohja-ainekset
Mittaa maito, lisää mousseainekset ja vaahdota täydellä teholla noin 5 minuutin ajan.
1,500 kg Créme fraiche, laktoositon
0,300 kg savulohi
0,100 l Ranskankerma, vähälaktoosinen
Sitruunamehu, makeuttamaton
Mustapippuri, rouhittu
Tilli, tuore
Suola
Lisää joukkoon ranskankerma ja hienonnettu lohi ja sekoita varovasti.
Lisää mausteet ja sitruunamehu.
Tarkista maku ja anna maustua kylmässä n 2h. Annostele tarjoulukulhoihin tai syötäviin annosmaljoihin.
0,180 kg Liivatelehti
0,250 l Sitruunamehu, makeuttamaton
2,000 l IsoMitta Vispi -vispautuva kasvirasvasekoite 24 %
Liota liivatelehdet ja sulata sitruunamehussa. Vaahdota kasvirasva pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt liivate kalamassaan tasaiseksi ja lisää vaahdotettu kasvirasva. Sekoita tasaiseksi. Pakkaa voideltuihin tai kelmutettuihin vuokiin. Jäähdytä kylmiöss
ä vähintään 2-3 tuntia.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »