Savulohimousse
Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 0,63 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,050 kg | Bong Moussepohja-ainekset |
Mittaa maito, lisää mousseainekset ja vaahdota täydellä teholla noin 5 minuutin ajan. | |
1,500 kg | Créme fraiche, laktoositon |
0,300 kg | savulohi |
0,100 l | Ranskankerma, vähälaktoosinen |
Sitruunamehu, makeuttamaton | |
Mustapippuri, rouhittu | |
Tilli, tuore | |
Suola | |
Lisää joukkoon ranskankerma ja hienonnettu lohi ja sekoita varovasti. | |
Lisää mausteet ja sitruunamehu. | |
Tarkista maku ja anna maustua kylmässä n 2h. Annostele tarjoulukulhoihin tai syötäviin annosmaljoihin. | |
0,180 kg | Liivatelehti |
0,250 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
2,000 l | IsoMitta Vispi -vispautuva kasvirasvasekoite 24 % |
Liota liivatelehdet ja sulata sitruunamehussa. Vaahdota kasvirasva pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt liivate kalamassaan tasaiseksi ja lisää vaahdotettu kasvirasva. Sekoita tasaiseksi. Pakkaa voideltuihin tai kelmutettuihin vuokiin. Jäähdytä kylmiöss | |
ä vähintään 2-3 tuntia. |