Satokauden palapaisti
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg
2,200 l | Vesi |
0,135 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja |
0,100 kg | IsoMitta Paistinkastikeainekset |
0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,450 kg | Porkkanamedaljonki, pakaste |
0,250 l | Vispikerma, laktoositon |
1,600 kg | Nauta O kuutio, kypsä |
0,010 kg | Suola |
Sekoita IsoMitta Ruskea kylmäsuuruste ja kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
Lisää IsoMitta Paistinkastike -ainekset, sipulit ja vispikerma sekä liha. | |
Sekoita tasaiseksi. | |
Säilytä kylmässä | |
Kuumenna vähintään +86°C ennen tarjoilua |