Ruusukaali-omenapaistos

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 0,9 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,400 kg Ruusukaali
0,400 kg Omena
0,100 l Vesi
0,020 kg IsoMitta Paistinkastikeainekset
0,020 kg Siirappi
Pese ruusukaalit ja omenat. Leikkaa omenat reiluiksi lohkoiksi. Sekoita kaalit ja omenanlohkot, laita GN-vuokaan.
Mittaa vesi, lisää kastikeainekset ja siirappi. Kaada liemi kaalien ja omenoiden päälle. Laita paistos 180 asteiseen uuniin. Paista n. 15-20 min.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »