Risotto vehnästä

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 3,2 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

1,020 kg Vehnäsuurimo
Vesi
0,096 kg Bong Kasvisliemiainekset
Keitä vehnäsuurimot pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Lisää Bong Kasvisliemijauhetta keitinveteen.
0,300 kg Tomaatti, keltainen
Kalttaa tomaatit, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi.
0,050 kg Voi, laktoositon
0,320 kg Pakastesipuli, kuutioitu
0,800 kg Herkkutatti, tuore viipaloitu
Lisää kuumalle pannulle voi, sipuli ja viipaloidut sienet. Freesaa kunnes ovat pehmenneet ja sienien neste on haihtunut.
0,400 kg Valkoviini, kuiva
0,500 kg Kuohukerma, laktoositon
0,500 kg Västerbotten-juustoa
Kaada pannulle valkoviini ja kuohukerma. Anna kiehua 5-10 min ja lisää juusto pieninä paloina.
Lisää joukkoon keitetyt vehnäsuurimot ja tomaattisuikaleet. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle tuoretta ruohosipulia.
0,007 kg Ruohosipuli
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »