Risotto vehnästä
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 3,2 kg
1,020 kg | Vehnäsuurimo |
Vesi | |
0,096 kg | Bong Kasvisliemiainekset |
Keitä vehnäsuurimot pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Lisää Bong Kasvisliemijauhetta keitinveteen. | |
0,300 kg | Tomaatti, keltainen |
Kalttaa tomaatit, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi. | |
0,050 kg | Voi, laktoositon |
0,320 kg | Pakastesipuli, kuutioitu |
0,800 kg | Herkkutatti, tuore viipaloitu |
Lisää kuumalle pannulle voi, sipuli ja viipaloidut sienet. Freesaa kunnes ovat pehmenneet ja sienien neste on haihtunut. | |
0,400 kg | Valkoviini, kuiva |
0,500 kg | Kuohukerma, laktoositon |
0,500 kg | Västerbotten-juustoa |
Kaada pannulle valkoviini ja kuohukerma. Anna kiehua 5-10 min ja lisää juusto pieninä paloina. | |
Lisää joukkoon keitetyt vehnäsuurimot ja tomaattisuikaleet. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle tuoretta ruohosipulia. | |
0,007 kg | Ruohosipuli |