Raparperi-omenajäädyke
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 1,8 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,420 kg | Raparperipala, pakaste |
0,052 kg | Sokeri |
0,315 kg | Omenakuutio, pakaste |
0,073 l | Marsalaviini |
Keitä rapaprperit sokerin kera kattilassa pehmeäksi soseeksi, lisää kuumaan seokseen omenakuutiot sekä marsalaviini ja anna jäähtyä. | |
0,126 kg | IsoMitta Omena-kanelikiisseli/ -keittoainekset |
0,945 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
Vaahdota Vispautuva Vaniljakastike ja IsoMitta Omena-Kanelikiisseli/ -keittoainekset kovaksi vaahdoksi. | |
Lisää joukoon jäähdytetty raparperi-omenaseos ja marsalaviini, sekoita tasaiseksi massaksi. Pakasta jäädyke joko umpinaisessa rasiassa tai rengasvuoassa. | |
Jos haluat muokata jäädykkeestä palloja, ota jäädyke huoneenlämpöön noin 15 min ennen annostelua. | |
Tarjoile sellaisenaa tai vaikka kakkupalan kera. |