Raparperi-omenajäädyke

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 1,8 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,420 kg Raparperipala, pakaste
0,052 kg Sokeri
0,315 kg Omenakuutio, pakaste
0,073 l Marsalaviini
Keitä rapaprperit sokerin kera kattilassa pehmeäksi soseeksi, lisää kuumaan seokseen omenakuutiot sekä marsalaviini ja anna jäähtyä.
0,126 kg IsoMitta Omena-kanelikiisseli/ -keittoainekset
0,945 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
Vaahdota Vispautuva Vaniljakastike ja IsoMitta Omena-Kanelikiisseli/ -keittoainekset kovaksi vaahdoksi.
Lisää joukoon jäähdytetty raparperi-omenaseos ja marsalaviini, sekoita tasaiseksi massaksi. Pakasta jäädyke joko umpinaisessa rasiassa tai rengasvuoassa.
Jos haluat muokata jäädykkeestä palloja, ota jäädyke huoneenlämpöön noin 15 min ennen annostelua.
Tarjoile sellaisenaa tai vaikka kakkupalan kera.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »