Ranskalainen jouluhalko
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,500 kg | Vetopohja, tumma |
Kostutukseen: | |
0,200 l | Appelsiinituoremehu |
0,050 l | Amanda-mantelilikööri |
Kostuta kääretorttupohja manteliliköörillä maustetulla appelsiinimehulla. | |
0,300 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,300 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
0,300 l | Vesi |
Vaahdota Suklaamousseainekset vaniljakastikkeen ja veden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täytteestä 400 g torttulevyn päälle ja kääri levy rullalle. | |
Pursota loppu täytteestä massapussilla (10 mm tähtitylla) tortun päälle pitkillä vaakasuorilla vedoilla siten, että lopputulos muistuttaa puunrunkoa. | |
Perinteinen ranskalainen jouluhalko on koristeltu marsipaanisienillä sekä punaisilla kirsikoilla. |