Ranskalainen jouluhalko

Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,500 kg Vetopohja, tumma
Kostutukseen:
0,200 l Appelsiinituoremehu
0,050 l Amanda-mantelilikööri
Kostuta kääretorttupohja manteliliköörillä maustetulla appelsiinimehulla.
0,300 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,300 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,300 l Vesi
Vaahdota Suklaamousseainekset vaniljakastikkeen ja veden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täytteestä 400 g torttulevyn päälle ja kääri levy rullalle.
Pursota loppu täytteestä massapussilla (10 mm tähtitylla) tortun päälle pitkillä vaakasuorilla vedoilla siten, että lopputulos muistuttaa puunrunkoa.
Perinteinen ranskalainen jouluhalko on koristeltu marsipaanisienillä sekä punaisilla kirsikoilla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »