Raikasta omenasorbettia

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 75 g
Määrä: 1,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,400 l Omenamehu
0,030 l Sitruunamehu, makeuttamaton
0,140 kg Siirappi, vaalea
0,400 kg IsoMitta Omena-kanelikiisseli/ -keittoainekset
0,001 kg Kaneli, jauhettu
0,010 kg Inkivääri, sokeriliemessä
0,900 kg Jäämurska/jääpala
Laita kaikki ainekset kutteriin tai tehosekoittajaan, hienonna tasaiseksi massaksi.
Pakasta sorbettimassa umpinaisessa rasiassa tai vuoassa.
Granaattiomena
Ota sorbetti huoneenlämpöön noin 10 min ennen annostelua jolloin sitä on helpompi työstää.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »