Raikas savukalasalaatti
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 1,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,500 kg | Perhosmakaroni |
0,040 kg | IsoMitta Sitruuna-tillikylmäkastikeainekset |
0,400 kg | Kermaviili, laktoositon |
Keitä perhosmakaroni kypsäksi ja sekoita sitruuna-tilli kylmäkastikeaines kermaviiliin. | |
0,240 kg | savulohi |
0,200 kg | Jäävuorisalaatti |
0,070 kg | Purjosipuli |
0,060 kg | Retiisi |
0,100 kg | Friseesalaatti |
Leikkaa frisee- ja jäävuorisalaatti. Leikkaa myös pesty purjosipuli ja retiisi ohuiksi renkaiksi. Paloittele nahaton savulohi pienemmiksi paloiksi. | |
0,001 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Sekoita sitruuna-tilli-kermaviiliseos kypsän pastan, savulohen, salaattien, purjon sekä retiisin kanssa ja mausta mustapippurilla. Sekoita ainekset kevyesti sekaisin. |