Quornlasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
Kastike 1 | |
1,200 l | Vesi |
2,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
2,000 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
Ota quornrouhe sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä. | |
Kastike1, Juustokastike | |
Mittaa pataan vesi, kasvirasvasekoite ja juustocreme. Kuumenna. | |
Kastike 2 | |
6,400 l | Vesi |
1,600 kg | Quorn, rouhe, pakaste |
1,860 kg | Tomaattimurska |
0,800 kg | Tomaattisose |
0,200 kg | Blå Band Kuivattu Sipulikuutio |
0,120 kg | Valkosipulirouhe |
0,016 kg | Basilika, kuivattu |
0,008 kg | Mustapippuri, rouhittu |
0,020 kg | Oregano |
0,044 kg | IsoMitta Kasvisliemiainekset |
0,340 kg | Fariinisokeri |
0,240 l | Chilikastike, makea |
Kastike 2, quorn-kastike | |
Mittaa pataan vesi, lisää sulannut quornrouhe, tomaattimurska, tomaattipyre, sipulit, mausteet sekä liemiaines. | |
Kuumenna n. 5 min. | |
Kokoaminen | |
1,800 kg | Kesäkurpitsa |
3,200 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
0,800 kg | Emmental, raaste |
Kokoaminen: | |
Varaa voidellut GN-vuoat, sekä pasta levyt ja kesäkurpitsasuikaleet. | |
Kokoamisohje yhdelle 1/1 65mm GN-vuoalle: | |
Laita vuoanpohjalle; | |
quorn-kastiketta 0,6kg | |
tuorepastalevy | |
quorn-kastiketta 0,6kg | |
kesäkurpitsasuikaletta 0,45kg | |
juustokastiketta 0,3kg | |
tuorepastalevy | |
quorn-kastiketta 0,6kg | |
tuorepastalevy | |
quorn-kastiketta 0,6kg | |
Pistelehaarukalla ennen päällilevyn laittoa. | |
tuorepastalevy | |
juustokastiketta 0,9kg | |
ripottele juustoraaste pinnalle 0,2kg | |
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla +140C° , kosteus 50%, 20min ja 160C°, kosteus 50% 20min. | |
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. |