Quornlasagne

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
Kastike 1
1,200 l Vesi
2,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,000 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
Ota quornrouhe sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.
Kastike1, Juustokastike
Mittaa pataan vesi, kasvirasvasekoite ja juustocreme. Kuumenna.
Kastike 2
6,400 l Vesi
1,600 kg Quorn, rouhe, pakaste
1,860 kg Tomaattimurska
0,800 kg Tomaattisose
0,200 kg Blå Band Kuivattu Sipulikuutio
0,120 kg Valkosipulirouhe
0,016 kg Basilika, kuivattu
0,008 kg Mustapippuri, rouhittu
0,020 kg Oregano
0,044 kg IsoMitta Kasvisliemiainekset
0,340 kg Fariinisokeri
0,240 l Chilikastike, makea
Kastike 2, quorn-kastike
Mittaa pataan vesi, lisää sulannut quornrouhe, tomaattimurska, tomaattipyre, sipulit, mausteet sekä liemiaines.
Kuumenna n. 5 min.
Kokoaminen
1,800 kg Kesäkurpitsa
3,200 kg IsoMitta Lasagnelevy
0,800 kg Emmental, raaste
Kokoaminen:
Varaa voidellut GN-vuoat, sekä pasta levyt ja kesäkurpitsasuikaleet.
Kokoamisohje yhdelle 1/1 65mm GN-vuoalle:
Laita vuoanpohjalle;
quorn-kastiketta 0,6kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg
kesäkurpitsasuikaletta 0,45kg
juustokastiketta 0,3kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg
tuorepastalevy
quorn-kastiketta 0,6kg
Pistelehaarukalla ennen päällilevyn laittoa.
tuorepastalevy
juustokastiketta 0,9kg
ripottele juustoraaste pinnalle 0,2kg
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla +140C° , kosteus 50%, 20min ja 160C°, kosteus 50% 20min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »