Puolukkainen raparperipaistos
Annoksia: 37 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 3,7 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,900 l | Vesi |
0,200 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
1,800 kg | Raparperipala, pakaste |
0,100 kg | Puolukka, pakaste |
Sekoita vesi ja kiisseliaines. Annostele parikanpalat GN-vuokaan. Mikäli käytössäsi on erittäin happamia raparperejä lisää hieman sokeria. Kaada kiisseli raparperipalojen päälle. Voita halutessasi sekoittaa raparperit kiisselin joukkoon ja annostella sitt | |
en vuokiin. | |
Murumassa | |
0,240 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
0,130 kg | Sokeri |
0,095 kg | Vehnäjauho |
0,370 kg | Kaurahiutale |
0,002 kg | Kaneli, jauhettu |
Sekoita murumassan kaikki ainekset yleiskoneen lapavatkaimella. Ripottele mutumassa vauokaan tasisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 170C°:ssa n. 30-40 min. | |
Tarjoile IsoMitta Vanhan Ajan Vanilijakastikeen kera. |