Puolukkainen raparperipaistos

Annoksia: 37 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 3,7 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,900 l Vesi
0,200 kg IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset
1,800 kg Raparperipala, pakaste
0,100 kg Puolukka, pakaste
Sekoita vesi ja kiisseliaines. Annostele parikanpalat GN-vuokaan. Mikäli käytössäsi on erittäin happamia raparperejä lisää hieman sokeria. Kaada kiisseli raparperipalojen päälle. Voita halutessasi sekoittaa raparperit kiisselin joukkoon ja annostella sitt
en vuokiin.
Murumassa
0,240 kg Margariini 60 %, laktoositon
0,130 kg Sokeri
0,095 kg Vehnäjauho
0,370 kg Kaurahiutale
0,002 kg Kaneli, jauhettu
Sekoita murumassan kaikki ainekset yleiskoneen lapavatkaimella. Ripottele mutumassa vauokaan tasisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 170C°:ssa n. 30-40 min.
Tarjoile IsoMitta Vanhan Ajan Vanilijakastikeen kera.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »