Puolukka-unelmatorttu

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
Pohja:
0,320 kg Kananmuna
0,110 kg Sokeri
0,060 kg Vehnäjauho
0,075 kg Mantelijauhe
0,015 kg Kaakaojauhe
Vaahdota kananmunat ja sokeri.
Lisää yhdistetyt kuivat aineet siivilöitynä varovasti sekoittaen.
Levitä taikina leivinpaperin päälle GN-pellille.
Paista 225°C:n lämpötilassa noin 7 minuuttia.
Kumoa sokerikakkulevy sokeroidulle leivinpaperille ja jäähdytä.
Täyte:
0,200 l Kevytmaito, vähälaktoosinen
0,100 kg IsoMitta Puolukkamousseainekset
0,060 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
0,010 kg Vaniljasokeri, aito
0,100 kg Vadelmamurska, pakaste
Valmista täyte.
Sekoita IsoMitta Puolukkamousseainekset kylmään maitoon ja vaahdota kuohkeaksi. Lisää vaahtoon tuorejuusto, sokeri ja vadelmarouhe.
Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttulevylle ja kääri rullalle.
Anna kääretortun olla kylmässä hetken ennen leikkaamista.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »