Puolukka-mustikkasorbetti

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 1,8 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
V Vegaaninen (ei sisällä eläinperäisiä ainesosia)
0,630 l Vesi
0,160 kg Siirappi, vaalea
0,320 kg IsoMitta Puolukka-mustikkakiisseli/ -keittoainekset
0,300 kg Jäämurska/jääpala
0,300 kg Mustikka, pakaste
0,160 kg Puolukka, pakaste
Laita kaikki ainekset kutteriin tai tehosekoittajaan, hienonna tasaiseksi massaksi.
Pakasta sorbettimassa umpinaisessa rasiassa tai vuoassa.
Ota sorbetti huoneenlämpöön noin 15 min. ennen annostelua, jolloin siitä on helpompi ottaa jäätelokauhalla palloja.
.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »