Puolukka-mustikkasorbetti
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 1,8 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
V
Vegaaninen
(ei sisällä eläinperäisiä ainesosia)
0,630 l | Vesi |
0,160 kg | Siirappi, vaalea |
0,320 kg | IsoMitta Puolukka-mustikkakiisseli/ -keittoainekset |
0,300 kg | Jäämurska/jääpala |
0,300 kg | Mustikka, pakaste |
0,160 kg | Puolukka, pakaste |
Laita kaikki ainekset kutteriin tai tehosekoittajaan, hienonna tasaiseksi massaksi. | |
Pakasta sorbettimassa umpinaisessa rasiassa tai vuoassa. | |
Ota sorbetti huoneenlämpöön noin 15 min. ennen annostelua, jolloin siitä on helpompi ottaa jäätelokauhalla palloja. | |
. |