Puolukka & Karamelli
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Brownie pohja | |
0,120 kg | Voi, laktoositon |
0,120 kg | Tummasuklaa 70% |
0,100 kg | Kananmuna |
0,106 kg | Sokeri |
0,066 kg | Gluteeniton jauhoseos |
Sulata voi ja suklaa. Lisää joukkoon loput raaka-aineet ja levitä silikonimatolle. Paista 160 asteisessa uunissa n.10 minuuttia ja leikkaa muotoon | |
Karamellimousse | |
Karamellimaito | |
0,075 kg | Sokeri |
0,040 kg | Omenatäysmehu |
0,100 kg | Vispikerma, laktoositon |
0,050 kg | Laktoositon täysmaitojuoma |
0,005 kg | Rosmariinin oksa |
Paahda sokeri kattilassa kauniin ruskeaksi. Lisää omenamehu ja kerma. Kiehauta ja lisää joukkoon rosmariini. Siivilöi ja jäähdytä | |
0,028 kg | Bong Moussepohja-ainekset |
0,125 kg | Karamellimaito |
0,030 kg | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaahdota 10 minuuttia yleiskoneessa. Siirrä pursotin pussiin ja täytä muotti. Jätä suklaamurolle tilaa muutama milli | |
Puolukkahyytelö | |
0,017 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
0,080 kg | Vesi |
0,010 kg | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,010 kg | Sokeri |
0,002 kg | Liivatelehti |
Liota liivate kylmässä vedessä. Sekoita ainekset keskenään ja kiehauta. Lisää liotettu liivate joukkoon ja kaada muottiin karamellimoussen päälle | |
Suklaamuro | |
0,100 kg | Riisimuro, gluteeniton |
0,200 kg | Maitosuklaa |
Sulata suklaa ja lisää joukkoon riisimuro. Painele massa muottiin karamellimoussen päälle | |
Puolukkamousse | |
0,040 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
0,175 kg | Laktoositon täysmaitojuoma |
0,100 kg | Tomusokeri |
0,006 kg | Liivatelehti |
0,300 kg | Vispikerma, laktoositon |
Kiehauta kattilassa maito ja IsoMitta Puolukkakiisseli aines Lisää joukkoon liotettu liivate ja tomusokeri. Vatkaa yleiskoneessa vispikerma ja yhdistä massaan. Kaada muottiin ja jäädytä | |
Puolukkakiille | |
0,050 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
0,050 kg | Hillosokeri |
0,020 kg | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,400 kg | Vesi |
0,020 kg | Liivatelehti |
0,002 kg | Vanilla jauhe |
0,003 kg | Punaista elintarvikeväriä |
Liota liivate kylmässä vedessä. Kiehauta muut raaka-aineet ja lisää liotettu liivate Kaada hiukan lämmin kiille jäädytetyn kakun päälle ja nosta takaisin pakkaseen hetkeksi. Koristele ja tarjoile. |