Punajuuri-kvinoalasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,900 kg | Kvinoa, suomalainen |
14,000 l | Vesi |
Mittaa kvnioa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla. | |
Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana. | |
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä kahdeksan minuuttia. | |
4,000 kg | Punajuurikuutio |
0,120 l | Ruokaöljy |
0,050 kg | Piparjuuriraaste |
0,020 kg | Timjami, tuore |
Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna öljyssä. Lisää kvinoa joukkoon. | |
5,000 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
2,000 kg | IsoMitta Lasagnekastikeainekset |
12,500 l | Vesi |
0,005 kg | Mustapippuri, rouhittu |
1,000 kg | Fetajuusto, kuutioitu |
Lisää joukkoon kastikainekset, pippuri, juusto ja neste. | |
Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä viisi minuuttia. | |
5,000 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
1,000 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Levitä voideltuun GN 1/1 65 mm vuokaan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen. | |
Yhteen vuokaan menee viisi levyä. | |
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja juustoraastetta. | |
Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä. |