Punajuuri-kvinoalasagne

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,900 kg Kvinoa, suomalainen
14,000 l Vesi
Mittaa kvnioa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla.
Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana.
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä kahdeksan minuuttia.
4,000 kg Punajuurikuutio
0,120 l Ruokaöljy
0,050 kg Piparjuuriraaste
0,020 kg Timjami, tuore
Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna öljyssä. Lisää kvinoa joukkoon.
5,000 l Maitojuoma laktoositon kevyt
2,000 kg IsoMitta Lasagnekastikeainekset
12,500 l Vesi
0,005 kg Mustapippuri, rouhittu
1,000 kg Fetajuusto, kuutioitu
Lisää joukkoon kastikainekset, pippuri, juusto ja neste.
Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä viisi minuuttia.
5,000 kg IsoMitta Lasagnelevy
1,000 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Levitä voideltuun GN 1/1 65 mm vuokaan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen.
Yhteen vuokaan menee viisi levyä.
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja juustoraastetta.
Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »