Punainen jauheliha-kaalipata
Annoksia: 70 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 21,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
2,500 kg | Jauheliha, sika-nauta |
11,000 l | Vesi |
1,500 kg | Tomaattimurska |
3,200 kg | IsoMitta Italianpata-ainekset |
3,000 kg | Valkokaali |
1,000 kg | Herne, pakaste |
0,300 kg | Taloussiirappi |
Meirami | |
Kypsennä jauheliha padan pohjalla, lisää vesi ja tomaattimurska, kuumenna. | |
Kaada Italian pata-ainekset kiehuvaan patapohjaan, lisää myös suikaloidut kaalit. | |
Hauduta noin 50 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. | |
Lisää lopuksi pakasteherneet, mausta ja kuumenna. |