Punainen jauheliha-kaalipata

Annoksia: 70 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 21,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
2,500 kg Jauheliha, sika-nauta
11,000 l Vesi
1,500 kg Tomaattimurska
3,200 kg IsoMitta Italianpata-ainekset
3,000 kg Valkokaali
1,000 kg Herne, pakaste
0,300 kg Taloussiirappi
Meirami
Kypsennä jauheliha padan pohjalla, lisää vesi ja tomaattimurska, kuumenna.
Kaada Italian pata-ainekset kiehuvaan patapohjaan, lisää myös suikaloidut kaalit.
Hauduta noin 50 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Lisää lopuksi pakasteherneet, mausta ja kuumenna.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »