Possu-kurpitsapata

Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 4,875 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
2,500 l Vesi
0,100 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,063 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja
Mittaa kylmä vesi ja ripottele sekaan samalla sekoittaen IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset ja IsoMitta Ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja ainekset. Anna turvota n. 5 min
0,250 l Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
Lisää joukkoon Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
1,500 kg Atria Murea Possu, irtopakaste
0,750 kg Kurpitsapala, mangoinen
0,250 kg Atria Pekonirouhe 1,2kg 7970
Lisää lopuksi Atria Murea Possu, kurpitsapalat ja Atria pekonirouhe.
Nosta kylmään ja kuumenna seuraavana päivänä.
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta.
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »