Possu-kurpitsapata
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 4,875 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
2,500 l | Vesi |
0,100 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
0,063 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja |
Mittaa kylmä vesi ja ripottele sekaan samalla sekoittaen IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset ja IsoMitta Ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja ainekset. Anna turvota n. 5 min | |
0,250 l | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
Lisää joukkoon Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi | |
1,500 kg | Atria Murea Possu, irtopakaste |
0,750 kg | Kurpitsapala, mangoinen |
0,250 kg | Atria Pekonirouhe 1,2kg 7970 |
Lisää lopuksi Atria Murea Possu, kurpitsapalat ja Atria pekonirouhe. | |
Nosta kylmään ja kuumenna seuraavana päivänä. | |
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta. | |
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min. |