Porkkanakakku kuorrutteella

Annoksia: 35 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 3,15 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,400 kg Kananmuna
0,680 kg Sokeri
0,450 kg Voi, laktoositon
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää sula jäähdytetty voi varovasti sekoittaen.
0,520 kg Vehnäjauho
0,010 kg Suola
0,012 kg Leivinjauhe
0,008 kg Sooda
0,010 kg Kaneli, jauhettu
0,600 kg Porkkanasose, pakaste
Sekoita vehnäjauhoihin suola, leivinjauhe, sooda ja kaneli. Lisää jauhoseos vaahtoon.
Sekoita taikinaan lopuksi sulatettu porkkanasose.
Annostele taikinamassa GN-vuokaan ja paista 175°C:n lämpötilassa noin 35 minuuttia.
Pinnalle:
0,100 kg IsoMitta Krokanttivaahtoainekset
0,250 l Kevytmaito
0,400 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
Valmista pintakuorrute vaahdottamalla mousseainekset ja maito.Lisää joukkoon juustocreme ja sekoita tasaiseksi. Levitä tai pursota vaahto jäähtyneen porkkanakakun pinnalle. Koristele lopuksi suklaalla, kuivatuilla marjoilla tai apelsiinikuoriraaksteella.
VINKKI:
Porkkanaleivokset voit valmistaa myös muffinsseiksi pursottamalla taikinan muffinssivuokiin ja koristelemalla paistetut ja jäähtyneet leivonnaiset juustokuorrutteella.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »