Porkkanakakku kuorrutteella
Annoksia: 35 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 3,15 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,400 kg | Kananmuna |
0,680 kg | Sokeri |
0,450 kg | Voi, laktoositon |
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää sula jäähdytetty voi varovasti sekoittaen. | |
0,520 kg | Vehnäjauho |
0,010 kg | Suola |
0,012 kg | Leivinjauhe |
0,008 kg | Sooda |
0,010 kg | Kaneli, jauhettu |
0,600 kg | Porkkanasose, pakaste |
Sekoita vehnäjauhoihin suola, leivinjauhe, sooda ja kaneli. Lisää jauhoseos vaahtoon. | |
Sekoita taikinaan lopuksi sulatettu porkkanasose. | |
Annostele taikinamassa GN-vuokaan ja paista 175°C:n lämpötilassa noin 35 minuuttia. | |
Pinnalle: | |
0,100 kg | IsoMitta Krokanttivaahtoainekset |
0,250 l | Kevytmaito |
0,400 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
Valmista pintakuorrute vaahdottamalla mousseainekset ja maito.Lisää joukkoon juustocreme ja sekoita tasaiseksi. Levitä tai pursota vaahto jäähtyneen porkkanakakun pinnalle. Koristele lopuksi suklaalla, kuivatuilla marjoilla tai apelsiinikuoriraaksteella. | |
VINKKI: | |
Porkkanaleivokset voit valmistaa myös muffinsseiksi pursottamalla taikinan muffinssivuokiin ja koristelemalla paistetut ja jäähtyneet leivonnaiset juustokuorrutteella. |