Pinaattikeitto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

3,800 l Vesi
0,300 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
1,500 l Vispikerma, laktoositon
0,520 kg Pinaatti, hienonnettu, pakaste
Lisää laktoositon Vispikerma ja pinaattipelletit
0,001 kg Valkopippuri, jauhettu
0,005 kg Sokeri
0,012 kg Suola
Lisää lopuksi mausteet
Tarkista massan lömpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)
Kuumenna vähintään +86°C ennen tarjoilua
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »