Pinaatti-Hollandaise gratinoidut kalapyörykät

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 24,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
10,585 l Vesi
1,868 kg IsoMitta Hollandaise-kastikeainekset
1,245 kg Voi, laktoositon
0,062 kg Mustapippuri, rouhittu
0,031 kg Suola
Valmista Hollandaisekastike ja lisää joukkoon laktoositon voi. Lisää mustapippuri ja suola.
7,783 kg Kirjolohipyörykkä, pakaste
Laita jäiset lohipullat GN-vuokaan, voit myös korvata lohipullat pakastelohipaloilla. Huomioi näin tehdessäsi lisätä suolaa.
1,868 kg Purjosipuli
1,868 kg Pinaatti, pakaste
Pese ja suikaloi purjosipuli ja tuore pinaatti.
Lisää kalapullien päälle leikatut purjoviipaleet, pinaattipalat ja tilli. Kaada päälle Hollandaisekastike ja ripottele pintaan juustoraaste.
0,934 kg Juustoraasteseos, laktoositon
0,100 kg Tilli, tuore
2,000 kpl Sitruuna
Kypsennä uunissa 175°C:ssa noin. 25 min. Koritele tuoreella tillillä ja sitruunalohkoilla. Tarjoile suolapaahdettujen perunoiden ja kauden kasvisten kera.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »