Perunanuudeli Beanit-punajuurivuoka
Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
K
Kasvisruoka
0,150 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
1,000 l | Vesi |
Ripottele kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
1,000 l | Vegaaninen"ruokakerma" |
0,300 l | Fraiche, vegaaninen |
0,025 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 % |
Mustapippuri, rouhittu | |
Yrttisekoitus | |
Lisää pohjaan vegaaninenkerma, fraiche, liemijauhe ja mausteet. Sekoita hyvin. | |
0,400 kg | Punajuurisuikale, pakaste |
0,080 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,400 kg | Beanit-härkäpapumuru |
Lisää massaan jäinen sipuli, punajuuri ja härkäpapu. Sekoita hyvin. | |
0,600 kg | perunanuudeli |
Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin ja paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. |