Parsarisotto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,645 kg | Risotto riisi |
Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan. | |
2,581 l | Vesi |
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
0,006 kg | Suola |
0,323 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,300 kg | IsoMitta Parsakeittopohja-ainekset |
Lisää kasvirasvasekoite, sitruunakastikeaines ja suola suurusteeseen. | |
Kaada kastike riisin päälle. | |
0,400 kg | Parsa, pakaste |
Varmista massan lämpötila max.+4°C | |
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h | |
Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60% n. 30-40 min. | |
Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min. | |
Anna vetäytyä n. 15min, ennen tarjoilua. |