Pääsiäisen herkullinen lammashöystö

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 3,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,060 l Rypsiöljy
0,100 kg Pekoni
1,500 kg Lampaanpaistikuutio
Suikaloi pekoni ja ruskista se ja lammaskuutiot pannulla tai padassa.
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,150 kg Keittojuures, pakaste
Suola
Mustapippuri, rouhittu
Timjami
Fariinisokeri
0,010 kg Valkosipuli
Pilko kasvikset, pyörittele öljyssä ja mausta suolallla, sokerilla, timjamilla ja valkosipulilla. Laita pakkiin ja paahda uunissa n. 20-30 min.
0,750 l Kuohukerma, laktoositon
0,750 l Vesi
0,150 kg IsoMitta Kermainen pippurikastike -ainekset
0,050 l Touch of Taste Riistafondi
Sekoita kuohukerma, vesi, Touch of Taste Riistafondi ja IsoMitta Kermainen Pippurikastike -ainekset.
Kaada seos lihojen joukkoon, kiehauta ja hauduta kunnes liha on mureaa.
Lisää joukkoon kuumat paahdetut juurekset, sekoita ja anna vetäytyä 10-15 min,.
Tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »