Paahdettu paprikakastike pastalle
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 1,95 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,390 kg | Paprika, keltainen |
0,975 kg | Paprika, vihreä ja punainen |
0,390 kg | Paprika, oranssi |
Grillaa tai paahda uunissa paprikat tummiksi.Kaada kulhoon ja peitä kelmulla, anna seistä n. 15 min. | |
Poista kuori, sisukset ja siemenet ja leikkaa suurehkoiksi paloiksi. | |
0,037 l | Oliiviöljy |
0,025 kg | Valkosipulin kynsi |
Kuullota murskattu valkosipuli öljyssä. | |
0,125 kg | Oliivi, kivetön, musta |
1,000 kg | Tomaattipastakastike |
0,125 kg | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
0,013 kg | Mustapippuri, rouhittu |
0,005 kg | Chilijauhe |
Lisää pastakastike,Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja paprikat sekä hienonnetut oliivit. | |
Mausta mustapippurilla ja maun mukaan chilijauheella, kuumenna. | |
0,050 kg | Basilika, tuore |
0,100 kg | Parmesanjuusto, raaste |
Ripottele pinnalle parmesan raastetta ja hienonnettua basilikaa ja tarjoa keitetyn pastan kanssa. |