Paahdettu paprika -liemi
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,000 kg | Paprika, punainen |
0,700 l | Rypsiöljy |
0,050 kg | Sokeri |
0,005 kg | Suola |
0,100 l | Touch of Taste Hummerifondi |
0,050 kg | Santa Maria Orange-Pepper |
0,010 kg | Tilli, tuore |
Puolita ja puhdista tuoreet paprikat. Paahda uunissa tumman ruskeiksi. Laita kulhoon kuumat paprikat, peitä kelmulla ja anna seistä n. 30 min. | |
Kuori paahdetut paprikat ja laita kannuun. | |
Lisää öljy ja muut aineet, sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Anna seistä n.1h ennen tarjoilua. |