Napolilainen Lasagne

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,040 l Ruokaöljy
0,200 kg Sipulikuutio, pakaste
0,600 kg Suikalevihannes, pakaste
0,005 kg Tilli, hienonnettu, pakaste
0,002 kg Mustapippuri, jauhettu
Kuullota sipulit, suikalevihannekset ja mausteet öljyssä.
0,350 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,400 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,400 l Vesi
0,800 kg Tonnikala öljyssä
Suola
Lisää vesi ja pohja-aines. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.
Lisää tonnikala kastikkeeseen.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
0,150 kg Juustoraasteseos, laktoositon
1,000 kg IsoMitta Lasagnelevy
Laita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan pohjalle kastiketta, päälle lasagnelevy. Jatka kuten edellä. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Ohjeessa käytetty 5 lasagnelevyä / vuoka.
Kastiketta n. 0,7 l / kerros.
Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 60%) 180°C:n lämmössä noin 20 min. Kunnes vuoka on keskeltä 85ºC:sta.
Saat reseptistä laktoosittoman, kun käytät laktoositonta juustoraastetta.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »