Mustaherukka-vadelmamousse
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,9 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,600 l | Vispikerma, laktoositon |
1,200 l | Piimä, laktoositon |
0,150 kg | IsoMitta Mustaherukka-vadelmakiisseli/ -keittoaine |
Vaahdota vispikerma pehmeän kuohkeaksi. Lisää vaahtoon piimä ja IsoMitta Mustaherukka-Vadelmakiisseli/ -keittoaine koko ajan vatkaten. | |
Täytä pursotinpussi moussetäytteellä ja anna tekeytyä kylmässä hetken. | |
Pursota täytettä leivospohjiin, tartaletteihin tai suklaakuppeihin. | |
Koristele esim. marjoilla ja mintun lehdillä. |