Mokka-kookosmoussekakku
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,52 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,130 kg | Vetopohja, tumma |
0,070 l | Appelsiinituoremehu |
Öljyä ja tomusokeroi irtopohjavuoka kevyesti. | |
Leikkaa vetopohja irtopohjavuokaan sopivan kokoiseksi. | |
Kastele pohja appelsiinimehulla. | |
Täyte: | |
0,100 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
0,100 l | Kookosmaito, säilötty |
0,010 kg | Kookoshiutale |
0,180 kg | IsoMitta Mokkamousseainekset |
0,150 kg | Maitorahka, laktoositon |
0,100 kg | Mangosose, makeuttamaton |
0,130 kg | Vetopohja, tumma |
Mittaa yleiskoneeseen maito, kookosmaito ja -hiutaleet sekä mousseainekset. | |
Vaahdota kovaksi vaahdoksi. | |
Lisää vaahtoon maitorahka ja mangosose ja sekoita tasaiseksi. | |
Levitä vaahto vetopohjan päälle tasaisesti. | |
Lyö rengasvuokaa kevyesti pöytään, jotta vaahto leviäisi tasaisesti joka paikkaan ja ilmakuplat poistuisivat. Tasoita pinta. | |
Laita toinen kakkupohja päälle ja kostuta appelsiinimehulla. | |
Laita kakku pariksi tunniksi kylmään jotta täyte ehtii hyytyä. | |
Kuorrutus: | |
0,200 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,400 kg | Tumma suklaa |
Kiehauta kuorrutusta varten Keittiö kasvirasvasekoite. | |
Sulata suklaapalat hyvin sekoittaen joukkoon, älä keitä. | |
Ota kakku pois rengasvuoasta ja aseta kuorrutusta varten ritilälle tai leivinpaperin päälle. | |
Levitä suklaakuorrute kakun pinnalle tasaisesti. | |
Laita kakku vielä hetkeksi kylmään, jotta kuorrutus ehtii jähmettyä. | |
Koristele halutessasi. | |
Vinkki: Voit käyttää kakun täytettä sellaisenaan jälkiruokamoussena. |