Mokka-kookosmoussekakku

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,52 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,130 kg Vetopohja, tumma
0,070 l Appelsiinituoremehu
Öljyä ja tomusokeroi irtopohjavuoka kevyesti.
Leikkaa vetopohja irtopohjavuokaan sopivan kokoiseksi.
Kastele pohja appelsiinimehulla.
Täyte:
0,100 l Kevytmaito, vähälaktoosinen
0,100 l Kookosmaito, säilötty
0,010 kg Kookoshiutale
0,180 kg IsoMitta Mokkamousseainekset
0,150 kg Maitorahka, laktoositon
0,100 kg Mangosose, makeuttamaton
0,130 kg Vetopohja, tumma
Mittaa yleiskoneeseen maito, kookosmaito ja -hiutaleet sekä mousseainekset.
Vaahdota kovaksi vaahdoksi.
Lisää vaahtoon maitorahka ja mangosose ja sekoita tasaiseksi.
Levitä vaahto vetopohjan päälle tasaisesti.
Lyö rengasvuokaa kevyesti pöytään, jotta vaahto leviäisi tasaisesti joka paikkaan ja ilmakuplat poistuisivat. Tasoita pinta.
Laita toinen kakkupohja päälle ja kostuta appelsiinimehulla.
Laita kakku pariksi tunniksi kylmään jotta täyte ehtii hyytyä.
Kuorrutus:
0,200 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,400 kg Tumma suklaa
Kiehauta kuorrutusta varten Keittiö kasvirasvasekoite.
Sulata suklaapalat hyvin sekoittaen joukkoon, älä keitä.
Ota kakku pois rengasvuoasta ja aseta kuorrutusta varten ritilälle tai leivinpaperin päälle.
Levitä suklaakuorrute kakun pinnalle tasaisesti.
Laita kakku vielä hetkeksi kylmään, jotta kuorrutus ehtii jähmettyä.
Koristele halutessasi.
Vinkki: Voit käyttää kakun täytettä sellaisenaan jälkiruokamoussena.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »