Moderni mustikkakukko
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 2,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
1,000 kg | Mustikka, pakaste |
0,050 kg | IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset |
0,400 kg | Rouhittu ruisleipä, vähäsuolainen |
0,030 kg | Talkkunajauho |
0,040 kg | Fariinisokeri |
0,040 kg | Mantelijauhe |
Levitä mustikat voidellun GN-vuoan pohjalle. | |
Ripottele kiisseliainekset marjojen pinnalle. | |
Levitä leipämurska, talkkunajauho ja fariinisokeri tasaisesti päälle. | |
Halutessasi voit lisätä vielä mantelilastuja. | |
Paista 160°C:ssa yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60 %) n. 10 minuuttia. | |
. | |
1,000 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
Tarjoa mustikkakukon kanssa Vaniljakastiketta joko sellaisenaan tai kevyesti vaahdotettuna. |